Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
2 portions
Składniki
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 140 g ea.)2
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
fresh parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs fresh thymefresh dill2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)1785 g
-
lemon juice2 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3092.7 mg
Białko
80.9 g
Kalorie
3960 kJ /
946.5 kcal
Tłuszcz
66.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caesar Dressing
10 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Clam Chowder
55 min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 godz.
Shrimp Cocktail
50 min
Steamed Trout
20 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1 godz. 20 min
Low Carb Mushroom Gravy
45 min
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min