Ginger Paste
TM6 TM5

Ginger Paste

4.5 (8 ocen)

Składniki

  • 6 ½ oz ginger, fresh root, peeled and cut into pieces (1½ in.)
  • 1 tsp salt
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to preserve (approx. 1 oz)

Wartości odżywcze
na 1 Total recipe
Kalorie
2114 kJ / 503 kcal
Białko
1.6 g
Węglowodany
9.6 g
Tłuszcz
50.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Błonnik
5.6 g
Sód
2244 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy