Urządzenia i Akcesoria
Ginger Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
9 oz
Składniki
-
ginger, fresh root peeled and cut into pieces (1½ in.)6 ½ oz
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to preserve (approx. 1 oz)1 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
249.3 mg
Białko
0.2 g
Kalorie
234.9 kJ /
55.9 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Garlic
15 min
Peeled Garlic
5 min
Taco Seasoning
5 min
Ras el Hanout Spice Mix
10 min
Garam Masala
10 min
Ground Spices
5 min
Garlic Paste
20 min
Lamb with rice and aubergines (maghlobat badenjan)
1 godz. 20 min
Ginger paste
15 min
Garlic paste
20 min
Sweet Potato Casserole with Labne and Dukkah (Bill Yosses)
24 godz. 55 min
Chocolate Bourbon Caramel Sauce
40 min