Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 340 g d'eau
-
85
g de bébés épinards frais
lub 85 g de mélange de jeunes pousses de salade (ex. mélange printanier) -
15
g de levure fraîche
lub 1 c. à thé de levure sèche active - d'huile d'olive vierge extra, pour huiler
- 570 g de farine à pain, et un peu plus pour fariner
- 1 ½ c. à thé de sel
- 100 g d'eau chaude
- Wartości odżywcze
- na 1 tranche
- Kalorie
- 293.9 kJ / 70.2 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 13.9 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 118.3 mg
Alternatywne przepisy
Salsa à la mexicaine
1 godz. 25 min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 min
Summer Coleslaw
Keine Bewertungen
Crème de tomates et grilled cheese Deuxième bol
40 min
Crème de tomates et grilled cheese
40 min
Shortcake canadien aux fraises
30 dk
Herbes salées
15 dk
Bouillon de pelures d'oignon
1 godz. 5 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 min
Crêpe soufflée Dutch Baby
20 min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4 Std. 40 Min