Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g di riso
- 300 g di farina senza glutine per pane (mix previsto da prontuario)
- 2 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua ghiacciata
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 88.3 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 494 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane ai profumi mediterranei (senza glutine)
1h 15min
Besciamella (vegan) (senza glutine)
10min
Burger buns (senza glutine)
5h
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2 godz. 50 min
Tortino di cioccolato con cuore morbido (senza glutine)
2h 30min
Frollini da tazza (senza glutine)
1ч. 30 мин.
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35 min
Torta margherita (senza glutine)
50 мин.
Pane senza glutine
2h 45min
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Piadina (senza glutine)
1ч. 20 мин.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2 godz. 50 min