Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g di riso
- 300 g di farina senza glutine per pane (mix previsto da prontuario)
- 2 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua ghiacciata
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 88.3 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.4 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 494 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pasta brisèe (senza glutine)
1h 15min
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Focaccia semplice senza glutine
27 Std. 30 Min
Torta della nonna (senza glutine e senza lattosio)
2h
Pasta biscotto (senza glutine)
1 Std.
Pane senza glutine
2h 45min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30 min
Burger buns (senza glutine)
5 Std.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Pasta per pizza (senza glutine)
2 Std. 10 Min