Wersje kompatybilne
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 gramů šunky, na plátky
- 80 gramů cibule
- 30 gramů másla
- 500 gramů hrášku, zeleného, mraženého
- 500 gramů vody
- 1 polévkovou lžíci zeleninové dochucovací pasty
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajová lžička pepře černého, mletého
- 10 gramů čerstvých mátových lístků
- 10 gramů mikrozeleniny
- 20 gramů medu
- 100 gramů crème fraîche
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 694.6 kJ / 166 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 17.1 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.8 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 306.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňová polévka se smetanou
40min
Dýňová polévka
45min
Brokolicový krém
30min
Krémová hrášková polévka
40min
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35min
Krémová květáková polévka
30min
Krémová polévka s batáty a cizrnou
35min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Květáková polévka s krutony
30min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min
Palačinky (Crêpes)
1h 15min