Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 polévková lžíce mleté papriky
- 1 špetka mletého kajenského pepře, podle chuti
- 1 špetka soli, podle chuti
-
1
polévková lžíce masové dochucovací pasty
lub 1 kostka hovězího bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu
- 1 čajová lžička dijonské hořčice
- 4 snítky čerstvé plocholisté petrželky, jen lístky
- 180 gramů cibule, napůl
- 30 gramů másla
- 700 gramů hovězí svíčkové, na proužky (6 x 2 cm)
- 200 gramů žampiónů, na čtvrtky
- 50 gramů rajčatového protlaku
- 100 gramů bílého vína
- 120 gramů zakysané smetany
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2892 kJ / 688 kcal
- Białko
- 68 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 41 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari nudle s vepřovým masem
45min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45min
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1 Std. 20 Min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1 Std. 25 Min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Kuřecí roládky plněné sýrem a houbami
1h 10min
Guláš z vepřové panenky
40min
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
45min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2h 20 min
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1h 30min
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min