Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů kuřecích křídel
- 120 gramů šalotky
- 100 gramů řapíkatého celeru, na kousky
- 80 gramů pórku, na kousky
- 100 gramů čerstvých hub, na kousky
- 2 bobkové listy, sušené
- 10 kuliček bílého pepře
- 2 snítky čerstvého tymiánu
- 2 snítky čerstvé petržele
- 1 snítka čerstvého libečku
- 100 gramů bílého vína
- 1000 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- Wartości odżywcze
- na 1500 gramů
- Kalorie
- 731 kJ / 173 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rýže, vařená
25min
Bramborová kaše
50min
Dohněda orestované proužky vepřového masa
15 min
Těstoviny, vařené
20min
Vařené brambory
30min
Kuřecí vývar s houskovými knedlíčky
1 godz. 5 min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12 Std. 10 Min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Boloňské špagety
30min
Vařená jasmínová rýže
35 min
Čirý zeleninový vývar
3 Std. 45 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3 Std. 45 Min