Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem

Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem

4.6 202 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porce

Składniki

  • 160 gramů sýru čedaru
  • 170 gramů červené cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 10 gramů oleje
  • ¼ - ½ čajové lžičky chilli, drceného, sušeného
  • 1 čajová lžička červené papriky, sladké
  • 1 čajová lžička římského kmínu, celého
  • 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných (1 konzerva)
  • 1 polévková lžíce třtinového cukru
  • 2 polévkové lžíce worcesterské omáčky
  • 2 polévkové lžíce bílého vinného octa
  • 500 gramů kuřecích stehenních řízků, bez kůže nakrájených na kusy (6 - 7 cm)
  • ½ čajové lžičky soli
  • limetka na zakápnutí omáčky
  • 4 tortilly
  • 1 avokádo na plátky
  • 4 polévkové lžíce zakysané smetany
  • 4 snítky koriandru, čerstvého

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 13.3 g
Kalorie 3054 kJ / 727 kcal
Tłuszcz 36.3 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 58.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...