Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Příprava
- 120 gramů avokáda, zralého, na kousky
- 50 gramů cherry rajčat
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička hořčice
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
Vejce Benedikt
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř podle chuti
- 4 plátky toustového chleba
Holandská omáčka a dokončení
- 2 žloutky
- 50 gramů másla, na kousky
- 30 gramů smetany
- 1 špetka mletého bílého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce čerstvé pažitky, najemno nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15 min
Buddha bowl s kuřecím masem pro TM6
1 Std.
Holandská omáčka
15min
Volská oka v páře
15min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 Std. 20 Min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 min
Holandská omáčka
15min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Špagety Carbonara
35 min
Buddha bowl s kuřecím masem
1 Std.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min