Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
60
gramů pistácií, nesolených, vyloupaných
lub 60 gramů pražených nesolených kešu ořechů - 75 gramů cibule
- 1 stroužek česneku
- 150 gramů másla, změklého, na kousky
- 250 gramů kuřecích jater
- 1 svazek bylinek (tymián, bobkový list, petrželka)
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- 1 polévková lžíce koňaku
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 778 kJ / 187 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 2.6 g
- Tłuszcz
- 16.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Masová dochucovací pasta
45min
Sváteční paštika ze tří druhů mas
2sa 10 dk
Sádlo se škvarky a tymiánem
2sa 5 dk
Karamelizované cibulové čatní
24h
Rillettes z uzeného lososa
10min
Zeleninová dochucovací pasta
45min
Majonéza
5 Min
Taveňák z tvarůžků
35 dk
Sladká chilli omáčka
25min
Drůbeží játrová paštika
6 Std. 40 Min
Paštika z kachních jater
45min
Čerstvý sýr
10min