Urządzenia i Akcesoria
軟餅乾
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
16 塊
Składniki
-
奶油 置於室溫軟化80 克
-
白巧克力 切碎40 克
-
冰糖粉 以篩網過篩55 克
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉 以篩網過篩160 克
-
杏仁粉25 克
-
水滴牛奶巧克力 (烘焙用)50 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 塊
Białko
1.9 g
Kalorie
518 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan