Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt naturale bianco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 50 g di latte in polvere
- 250 g di mirtilli freschi
- 80 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 845.6 kJ / 202.1 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 21.7 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 98.3 mg
Alternatywne przepisy
Maionese cotta
15 Min
Pomodorini sottovuoto
1sa
Bruco tramezzino
6h 30 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12 godz. 15 min
Yogurt
12h
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8h 25min
Gelato veloce alle ciliegie
20 min
Gelato leggero alle albicocche
10 Min
Zenzero pelato (TM6)
5 Min
Yogurt alla vaniglia
12 Std. 20 Min
Pandoro TM6
15h 15min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min