Urządzenia i Akcesoria
Balinese Sous-Vide Duck Breast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
2 portions
Składniki
Balinese Spice Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature200 g
-
fresh red bird's eye chilli20 g
-
sand ginger25 g
-
ground coriander1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
candlenuts toasted10 g
-
palm sugar15 g
-
shrimp paste1 tsp
-
water100 g
-
salt1 ½ tsp
-
vegetable oil75 g
-
fresh salam leaves1
Sous-vide Duck
-
duck breast fillet, skin on boneless250 g
-
salt1 tsp
-
ground white pepper1 tsp
-
water1500 g
-
lemon juice (see tips)30 g
-
vegetable oil2 tbsp
Balinese Sauce
-
coconut milk200 g
-
water15 g
-
salt½ tsp
-
fried shallots to garnish30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4233 mg
Białko
30 g
Kalorie
3695 kJ /
883 kcal
Tłuszcz
71 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
34 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Alcohol-free Berry Mojito
Brak ocen
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3 godz. 20 min
Liquid Caramel
Brak ocen
Neapolitan Pizza
Brak ocen
Gold Pineapple Te Fiti
10 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
CA Digital Flipbook #1
2 godz.
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4 godz. 45 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min
Caramels
3 godz. 40 min
Cheesecakes in Jars
2 godz. 30 min
Marbled meringue gateau
2 godz. 35 min