Urządzenia i Akcesoria
Balinese Betutu Chicken
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 35 min
5 portions
Składniki
Betutu Paste
-
Indonesian yellow spice paste room temperature120 g
-
Indonesian red spice paste room temperature30 g
-
ground black pepper¼ tbsp
-
salt1 ½ tsp
-
red bird's eye chillies30 g
-
sand ginger4 cm
-
shrimp paste2 tsp
-
coconut oil1 tbsp
Betutu Chicken
-
whole free-range chicken (approx. 600 g), feet and neck removed1
-
fresh kaffir lime leaves5
-
banana leaf blanched or wilted over open flame (approx. 40 cm x 50 cm)1
-
water800 g
-
toasted peanuts unsalted (see tips)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1053 mg
Białko
55 g
Kalorie
3386 kJ /
809 kcal
Tłuszcz
61 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
20 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Culinary Heritage
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ayam Masak Kicap
40 min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 godz.
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1 godz. 10 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Indonesian red spice paste
45 min
Nasi Kerabu (Blue Pea Rice)
Brak ocen
Pulut Pagi (Glutinous Rice Balls with Savoury Coconut Topping)
4 godz. 40 min
Dodol (Palm Sugar Glutinous Rice Sweet)
2 godz. 40 min
Homemade Chicken Stock Powder
1 godz. 35 min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1 godz. 5 min
Sambal Balado (Indonesian Spicy Sauce)
25 min