Urządzenia i Akcesoria
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
korte korrel rijst japonica250 g
-
olie20 g
-
teentje knoflook1
-
varkensvlees stukken, pezenvrij, zonder been in reepjes (1 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
water en iets meer om de rijst te dekken410 g
-
5 g rijstazijnShaoxing rijstwijn (opcjonalnie)5 g
-
lichte sojasaus10 g
-
donkere sojasaus5 g
-
oestersaus10 g
-
Chinees vijfkruidenpoeder1 tl
-
suiker1 tl
-
zout1 tl
-
zwarte azijn Chinkiang10 g
-
gemalen witte peper½ - 1 tl
-
shiitake, vers10 - 12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
901.5 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
1962.4 kJ /
469 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Chinese keuken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Thaise nachos
Brak ocen
Cholent
Brak ocen
Spaanse brunch
1 godz. 15 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Brak ocen
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50 min
MENU - Gnocchi in pompoensaus, boerenkool en kikkererwten salade, gedroogde vruchtencake
Brak ocen
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Quiche met kool en broccoli
1 godz. 30 min