Urządzenia i Akcesoria
Boter plank met spinaziepesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 min
20 porties
Składniki
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
332 mg
Białko
5 g
Kalorie
766.1 kJ /
183.1 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Foodtrends 2023
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25 Min
Vanillevla met rabarber
50 Min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35 Min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Pastasalade met kip
1 Std. 15 Min
Lemon curd
20 Min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3 Std.
Pindakaas
5 Min
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 Std. 10 Min
Gefermenteerde wortelen
Keine Bewertungen
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min