Urządzenia i Akcesoria
Boter plank met spinaziepesto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 min
20 porties
Składniki
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
332 mg
Białko
5 g
Kalorie
766.1 kJ /
183.1 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
7.7 g
Węglowodany
2.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Foodtrends 2023
17 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Portugees crème brûlée
25 min
Peperkoek met Honing
Brak ocen
Tumis Buncis
Brak ocen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40 min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Brak ocen
Ovengebakken Groentechips
1 godz. 45 min
Oost-Europese brunch
Brak ocen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Brak ocen
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 min
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
50 min
Limoncello-Taart
2 godz. 30 min