Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de agua, para pelar
- 500 g de zanahorias, en trozos
- 20 g de hojas de hierbabuena fresca
- 40 g de piñones
- 1 pizca de sal, o al gusto
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de vinagre de manzana
- 30 g de cebolla blanca, en julianas
- 2 cditas de ajo en polvo
- 70 g de vino blanco seco
- 100 g de jitomate triturado
- 1 cda de puré de jitomate
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 300 g de hongos portobello, frescos
- 50 g de arúgula
- 70 g de lechuga sangría
- 1 manzana amarilla, en rebanadas finas
- 30 g de queso vegano, rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1366.8 kJ / 326.7 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 28.3 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 7.7 g
- Sód
- 803.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinada de cilantro
5 min.
Pescado a la Veracruzana
30 min.
Olla caliente tailandesa
1 godz. 30 min
Parfait de chai latte TM6
15 godz. 5 min
Ensalada de garbanzos
20p
Tagliatelle de brócoli
15 min.
Crema de calabaza con raviolis
35p
Omelette al vapor con queso de cabra y cebolla morada caramelizada
40 min
Plátanos y camotes al Varoma
1óra 15p
Wraps de verduras
30 min.
Crostini con champiñones y queso fontina
35p
Camarones salteados a los tres chiles
1 godz. 30 min