Urządzenia i Akcesoria
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 Portionen
Składniki
-
Wasser zum Kochen
-
Salz und mehr zum Kochen1 TL
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebel halbiert1
-
Olivenöl10 g
-
Ajvar mild20 g
-
rote Paprika in Streifen (1 x 4 cm)2
-
Sahne200 g
-
körniger Frischkäse200 g
-
Cherry-Tomaten halbiert100 g
-
Tomatenmark50 g
-
Pfeffer½ TL
-
Makkaroni320 g
-
Frühlingszwiebeln (opcjonalnie) in dünnen Ringen, zum Garnieren2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
838 mg
Białko
18 g
Kalorie
2299 kJ /
550 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tortellini-Bolo
20 min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min
Gnocchi all`Arrabiata
35 min
Feta-Nudeln
30 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Gnocchi Caprese
20 min
Maultaschen-Auflauf
45 min
Mini-Mozzarella-Cannelloni
1 godz.
One-Pot-Paprika-Pasta
1 godz. 10 min
Ravioli-Lasagne
1 godz.
Veggie Rigatoni al forno
45 min
Vorrats-Tortellini-Suppe
40 min