Urządzenia i Akcesoria
Feta-Nudeln
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Salz2 ½ TL
-
Olivenöl50 g
-
Knoblauchzehe1
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Basilikum abgezupft3 Stängel
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Wasser1200 g
-
200 g Hirtenkäse, zerbröseltFeta zerbröselt200 g
-
Cherry-Tomaten halbiert250 g
-
Penne320 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
20 g
Kalorie
2304 kJ /
551 kcal
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortellini-Bolo
20 min
Greek Wraps
25 min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35 min
Farfalle mit Spinat und Cherry-Tomaten
30 min
Vegetarische Fladenbrotpizza
30 min
Tomatennudeln mit Spinat
35 min
Tortellini-Blitz-Auflauf
30 min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25 min
Pasta für Sportler
30 min
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 min
Gnocchi Caprese
20 min
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30 min