Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

花蹄白鱈 - 徐哲穎
TM6

花蹄白鱈 - 徐哲穎

(Brak ocen)

Składniki

  • 60 克 花生仁
  • 20 克 乾燥黃豆
  • 5 克 乾香菇
  • 1 包 中藥包 (中藥材內容物請見要訣)
  • 600 克 水
  • 350 克 豬腳 ,切丁(約1.5公分)
  • 600 克 黑麥汁
  • 2 茶匙 鹽
  • 300 克 鱈魚片 ,切成3塊,厚度約2.5公分(詳見變化)
  • 1 - 2 小撮 白胡椒粉 (約2克)
  • 20 克 青蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1933.2 kJ / 462.5 kcal
Białko
36 g
Węglowodany
27.7 g
Tłuszcz
24.4 g
Tłuszcz nasycony
123 g
Błonnik
3.4 g
Sód
263 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy