Urządzenia i Akcesoria
花蹄白鱈 - 徐哲穎
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份
Składniki
-
花生仁60 克
-
乾燥黃豆20 克
-
乾香菇5 克
-
中藥包 (中藥材內容物請見要訣)1 包
-
水600 克
-
豬腳 切丁(約1.5公分)350 克
-
黑麥汁600 克
-
鹽2 茶匙
-
鱈魚片 切成3塊,厚度約2.5公分(詳見變化)300 克
-
白胡椒粉 (約2克)1 - 2 小撮
-
青蔥 切蔥花20 克
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
263 mg
Białko
36 g
Kalorie
1933.2 kJ /
462.5 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
123 g
Węglowodany
27.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
頂尖對決之王者食譜
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan
Może spodoba Ci się również...
辣子雞丁
45min.
蔥爆筍絲豬肉
1hod. 20min.
香辣肉燥
35min.
茄汁豬肉
35min.
奶油咖哩燉雞
1hod. 50min.
法式白醬蘑菇雞
35min.
橙汁燒雞
40min.
口水雞
1hod.
紹興醉雞
2hod.
豆豉小排
1hod. 10min.
安東燉雞
1hod.
韓式辣雞
40min.