花蹄白鱈 - 徐哲穎

花蹄白鱈 - 徐哲穎

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
4 人份

Składniki

  • 花生仁
    60 克
  • 乾燥黃豆
    20 克
  • 乾香菇
    5 克
  • 中藥包 (中藥材內容物請見要訣)
    1 包
  • 600 克
  • 豬腳 切丁(約1.5公分)
    350 克
  • 黑麥汁
    600 克
  • 2 茶匙
  • 鱈魚片 切成3塊,厚度約2.5公分(詳見變化)
    300 克
  • 白胡椒粉 (約2克)
    1 - 2 小撮
  • 青蔥 切蔥花
    20 克

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 263 mg
Białko 36 g
Kalorie 1933.2 kJ / 462.5 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 123 g
Węglowodany 27.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie