Urządzenia i Akcesoria
Rode ogen gevulde eieren
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 stuks
Składniki
-
eieren6
-
water1200 g
-
rode bietensap50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
gemalen cayennepeper2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
zout½ tl
-
ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)4
-
verse peterselie gehakt1 takje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
141.1 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
235.3 kJ /
56.2 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Halloween
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Brak ocen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Avocado limoen cheesecake (zonder toegevoegde suiker)
2 godz. 30 min
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Brak ocen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Shortbread karamel gezouten boter
2 godz. 25 min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Caipirinha van mango
5 min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1 godz. 15 min
Hainanese kiprijst
1 godz. 20 min