Rode ogen gevulde eieren

Rode ogen gevulde eieren

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 stuks

Składniki

  • eieren
    6
  • water
    1200 g
  • rode bietensap
    50 g
  • extra vergine olijfolie
    30 g
  • gemalen cayennepeper
    2 snuifjes
  • vers gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • zout
    ½ tl
  • ontpitte zwarte olijven in plakjes (2 mm)
    4
  • verse peterselie gehakt
    1 takje

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 141.1 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 235.3 kJ / 56.2 kcal
Tłuszcz 4.7 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...