
Urządzenia i Akcesoria
Tarte de abóbora de Halloween
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fatias
Składniki
Massa quebrada
-
farinha300 g
-
manteiga cortada em pedaços150 g
-
sal1 c. chá de
-
água100 g
Recheio
-
abóbora cortado em pedaços500 g
-
batata s/ casca, cortada em fatias (1 cm aprox.)500 g
-
leite200 g
-
manteiga30 g
-
sal5 g
-
noz-moscada1 pitada de
Montagem
-
Farinha q.b. p/ polvilhar
-
queijo Taleggio cortado em fatias150 g
-
presunto Tirol cortado em fatias150 g
Wartości odżywcze na 1 fatia
Kalorie
313.6 kcal /
1312 kJ
Białko
10.4 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Sód
810 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Halloween
12 Przepisów
Portugalia
Portugalia