Urządzenia i Akcesoria
Halloweenowy poncz
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
10 szklanek
Składniki
-
1 słoik wiśni z kompotu (700 g, waga po odsączeniu ok. 320 g)
-
1 opakowanie liczi, z puszki (400 g, waga po odsączeniu ok. 250 g)
-
50 g cukru
-
10 - 20 g korzenia imbiru, świeżego pokrojonego w 2 mm plastry
-
2 cytryn ekologiczne, pokrojone w ćwiartki
-
400 g kostek lodu (patrz wskazówka)
-
300 g wody mineralnej, gazowanej schłodzonej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 szklankę
Sód
7.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
517 kJ /
123.6 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
31.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
HALLOWEEN II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Halloweenowe kapelusze czarownic
4 godz. 45 min
Jabłka w karmelu
30 min
Bezalkoholowy różowy drink (Virgin pink mimosa)
35 min
Granita truskawkowa
15 min
Wytrawne paluchy wiedźmy
1 godz.
Eliksir wiedźmy
10 min
Domowe lizaki
40 min
Bezowe duszki
3 godz.
Czekoladowe ciasto-trumna bez mąki
2 godz. 45 min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 godz. 20 min
Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami
10 min
Banany w czekoladzie
1 godz.