Urządzenia i Akcesoria
Viscurry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porties
Składniki
-
ui gehalveerd1
-
wortelen in stukken400 g
-
olie20 g
-
prei in ringen (1 cm)100 g
-
currypoeder mild3 tl
-
water100 g
-
kokosmelk400 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
witte visfilet, zonder vel in stukken (2-3 cm) (koolvis of kabeljauw)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
25 g
Kalorie
1490 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 min
Zalm- en koolslavulling voor broodjes
15 min
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Vislasagne met courgette
1 godz.
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1 godz.
Kipfilets pizzaiola
55 min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 min