Urządzenia i Akcesoria
Kip garam masala
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Garam masala kruidenmix
-
zwarte peperkorrels2 tl
-
korianderzaad2 el
-
1 el karwijzaadkomijnzaad1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
kruidnagels1 tl
-
gemalen kardemom1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
Kip garam masala
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
zure room, 10% vet80 g
-
boter50 g
-
suiker (opcjonalnie)1 tl
-
zout volgens smaak¼ tl
-
kipfilets ontveld, in stukjes (3 cm) gesneden500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
45 min
Cholent
Brak ocen
Aardappelgoulash op twee manieren - veganistisch en met vlees
Brak ocen
Chilli con carne
35 min
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Runderpastei met bier
1 godz. 40 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Chili non Carne
1 godz.
Indiase groentencurry
50 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1 godz. 20 min