Urządzenia i Akcesoria
Kip garam masala
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
Garam masala kruidenmix
-
zwarte peperkorrels2 tl
-
korianderzaad2 el
-
1 el karwijzaadkomijnzaad1 el
-
gemalen nootmuskaat½ tl
-
kruidnagels1 tl
-
gemalen kardemom1 el
-
gemalen kaneel½ tl
-
laurierblad, gedroogd1
Kip garam masala
-
tomatenblokjes uit blik400 g
-
zure room, 10% vet80 g
-
boter50 g
-
suiker (opcjonalnie)1 tl
-
zout volgens smaak¼ tl
-
kipfilets ontveld, in stukjes (3 cm) gesneden500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
32 g
Kalorie
1159 kJ /
277 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kimchi risotto
Brak ocen
Snelle Thaise kipcurry
40 min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 godz. 10 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Griekse varkensstoofpot
45 min
Viscurry
35 min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 godz. 15 min
Salade met kip en spelt
1 godz. 15 min
Lamsstoofpotje
1 godz. 45 min
Gemalen kip in tomatensaus
30 min
Kipfilets pizzaiola
55 min