Chocolate and Pistachio Cream Cake
TM6 TM5

Chocolate and Pistachio Cream Cake

3.6 (18 ocen)

Składniki

Glaze

  • 4 gelatine leaves (approx. 2 g each)
  • 175 g water
  • 220 g icing sugar
  • 125 g whipping cream
  • 75 g cocoa powder, unsweetened

Pistachio Brownie

  • 125 g dark chocolate (70% cocoa solids), in pieces
  • 110 g unsalted butter, cut in pieces
  • 125 g sugar
  • 3 eggs
  • 1 pinch salt
  • 75 g plain flour
  • 100 g pistachio nuts, unsalted, shelled

Pistachio Cream

  • 15 g agar-agar
  • 100 g sugar
  • 300 g milk
  • 100 g pistachio paste
  • 4 egg yolks
  • 200 g whipping cream
  • 25 g pistachio nuts, unsalted, shelled, roughly chopped, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
2519 kJ / 602 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
51 g
Tłuszcz
37 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Błonnik
6 g
Sód
87 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy