烧烤酱菌菇夹饼

烧烤酱菌菇夹饼

3.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 个

Składniki

夹饼
  • 牛奶
    160 克
  • 1 茶匙
  • 干酵母粉
    1 茶匙
  • 低筋面粉 (见要诀)
    220 克
    220 克 中筋面粉
  • 泡打粉
    ½ 茶匙
腌洋葱
  • 紫洋葱 切片
    50 克
  • 米醋
    50 克
    50 克 白葡萄酒醋
  • 1 ½ 茶匙
  • 1 ½ 茶匙
菌菇烧烤酱
  • 新鲜红辣椒 去籽,切块
    1 根
  • 切片(每片2毫米)
    20 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 20 克
  • 白色和绿色部分,切片
    45 克
  • 新鲜杏鲍菇 切块(每块约2厘米x7厘米)
    450 克
  • 烧烤酱
    70 克
  • 酱油
    50 克
  • 630 克
  • 浸润面团用
  • 新鲜香菜叶 装饰用
  • 切片,装饰用
  • 新鲜红辣椒 切片,装饰用
  • 芝麻 装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 917 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 793 kJ / 189.5 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 33.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...