Urządzenia i Akcesoria
墨鱼丸
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
墨鱼 新鲜或冷冻需要提前解冻500 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
水1600 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
334.5 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
289.2 kJ /
69.2 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起火锅吧
10 Przepisów
Chiny
Chiny