意大利牛肝菌烩饭

意大利牛肝菌烩饭

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 新鲜欧芹
    1 把
  • 红葱头 一切二
    30 克
  • 新鲜牛肝菌 ,清洗并切块
    300 克
    40 克 干菌菇, ,提前泡发并沥干
  • 特级初榨橄榄油
    30 克
  • 意大利烩饭专用米 (如:Carnaroli、Arborio),烹煮时间约14分钟
    320 克
  • 干白葡萄酒
    60 克
  • 800 克
  • 1 茶匙
    1 满茶匙 肉高汤酱
  • 黄油 切成几块
    30 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tłuszcz 14.4 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 69.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...