Urządzenia i Akcesoria
大闸蟹茭白咸肉汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
咸肉 切小块100 克
-
姜 切块10 克
-
大闸蟹 切块250 克
-
花雕酒50 克
-
毛豆仁80 克
-
水1000 克
-
盐 约0.5茶匙2 - 3 克
-
茭白 切滚刀块250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1176.6 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1379.3 kJ /
329.7 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Węglowodany
6.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家常秋味
5 Przepisów
Chiny
Chiny