大闸蟹茭白咸肉汤

大闸蟹茭白咸肉汤

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 15 克
  • 咸肉 切小块
    100 克
  • 切块
    10 克
  • 大闸蟹 切块
    250 克
  • 花雕酒
    50 克
  • 毛豆仁
    80 克
  • 1000 克
  • 约0.5茶匙
    2 - 3 克
  • 茭白 切滚刀块
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1176.6 mg
Białko 16.8 g
Kalorie 1379.3 kJ / 329.7 kcal
Tłuszcz 25.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 8.3 g
Węglowodany 6.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...