Urządzenia i Akcesoria
杏仁藜麦酥皮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
295 克
Składniki
-
黄油 涂抹用
-
美国大杏仁 (见要诀)60 克
-
藜麦麦片40 克
-
面粉80 克
-
全麦面粉60 克
-
黄油 冷冻,切块(每块3厘米)100 克
-
蛋1 颗
-
冷水3 茶匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 295 克
Sód
104.1 mg
Białko
42.61 g
Kalorie
7602 kJ /
1810 kcal
Tłuszcz
128.46 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
60.2 g
Węglowodany
117.32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
甜蜜的味道
61 Przepisów
Chiny
Chiny