杏仁藜麦酥皮

杏仁藜麦酥皮

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
295 克

Składniki

  • 黄油 涂抹用
  • 美国大杏仁 (见要诀)
    60 克
  • 藜麦麦片
    40 克
  • 面粉
    80 克
  • 全麦面粉
    60 克
  • 黄油 冷冻,切块(每块3厘米)
    100 克
  • 1 颗
  • 冷水
    3 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 295 克

Sód 104.1 mg
Białko 42.61 g
Kalorie 7602 kJ / 1810 kcal
Tłuszcz 128.46 g
Błonnik 17 g
Tłuszcz nasycony 60.2 g
Węglowodany 117.32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...