Urządzenia i Akcesoria
冬阴功锅底
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
1 个
Składniki
-
南姜4 片
-
新鲜小米椒 切段1 - 2 根
-
新鲜香茅 切段2 根
-
青柠叶 撕成段6 - 7 片
-
红葱头 一切二50 克
-
油30 克
-
樱桃番茄 一切二150 克
-
鱼露30 克
-
水1400 克
-
青柠 切块½ 颗
-
椰浆250 克
-
糖30 克
-
冬阴功酱100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
6993 mg
Białko
17.6 g
Kalorie
5217 kJ /
1248 kcal
Tłuszcz
92.1 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
41.7 g
Węglowodany
87.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
在家吃火锅
10 Przepisów
Chiny
Chiny