Urządzenia i Akcesoria
Barbecue Onions (17.5 oz)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
17 oz
Składniki
-
neutral oil divided1 oz
-
yellow onions cut in halves, then cut into wedges (½ in.), divided17 ½ oz
-
beer (see Tips)2 oz
-
salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Dijon mustard½ oz
-
honey½ oz
-
Worcestershire sauce1 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
39.4 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
136.7 kJ /
32.5 kcal
Tłuszcz
2.3 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pastrami
22 Std. 30 Min
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 Std.
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 Std. 55 Min
Umami Paste
5 Min
Browning 12.5 oz Shallots
25 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 Min
Italian Seasoning Rub
5 Min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Sautéed Cauliflower
25 Min
Broccoli Sauté
20 Min