Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porties
Składniki
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken (2-3 cm)300 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)100 g
-
gedroogde gemengde kruiden (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
aubergine in stukken (2-3 cm)300 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
3 g
Kalorie
422 kJ /
101 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zomerse pastasalade
30 min
Turkse moussaka
1 godz. 10 min
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2 godz. 50 min
Champignontaart
Brak ocen
Kaastaartijs
Brak ocen
Paprika's in zoetzure saus
30 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Champignons of zwammen met look
20 min