Urządzenia i Akcesoria
Kipfilets pizzaiola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
6 porties
Składniki
-
kipfilets zonder vel800 g
-
zout volgens smaak½ tl
-
gemalen zwarte peper volgens smaak½ tl
-
Edammer kaas of andere halfharde kaas (bijv. gruyère, emmentaler, fontina), in stukken200 g
-
olijfolie30 g
-
ui gehalveerd150 g
-
teentjes knoflook2
-
gehakte tomaten, uit blik of vers600 g
-
1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaaktgroentebouillonblokje (voor 0,5 l)1 volle tl
-
suiker1 tl
-
gedroogde oregano1 ½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
41 g
Kalorie
1386 kJ /
331 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 godz.
Steak Stroganoff
45 min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 godz. 15 min
Rundvlees Stroganoff
1 godz.
Mediterrane visschotel
1 godz. 30 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min
Kip garam masala
50 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Worst met erwtenrisotto
30 min
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 min