Vleesbouillonpasta

Vleesbouillonpasta

5.0 5 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
1 pot

Składniki

  • vlees stukken, pees vrij in stukken gesneden
    300 g
  • gemengde groenten (bijv. bleekselderij, wortels, uien, knoflook, tomaten), in stukken gesneden
    300 g
  • gemengde verse kruiden (bijv. salie, rozemarijn), alleen de blaadjes
    4 takjes
  • grof zout
    150 g
  • rode wijn
    30 g
  • laurierblad, gedroogd
    1
  • hele kruidnagel
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pot

Białko 59 g
Kalorie 2754 kJ / 658 kcal
Tłuszcz 38 g
Błonnik 7.3 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...