Urządzenia i Akcesoria
Peren in rode wijn
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 porties
Składniki
-
rode wijn (bv. Beaujolais of Dolcetto)500 g
-
suiker100 g
-
honing1 tl
-
kaneelstokjes (ong. 5 g)2
-
kruidnagels3
-
peren geschild, in vier gesneden en klokhuis verwijderd800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1 g
Kalorie
853 kJ /
204 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Brak ocen
Rode bietensalade
10 min
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Karamelpoeder
1 godz.
Peren in rode wijn
5 godz.
Sous-vide peren met kaneel
2 godz. 5 min
Hazelnootbavarois
6 godz. 40 min
Dunne grissini
Brak ocen
Salade van gehakte groenten
10 min
Kippennoedelsoep
1 godz. 35 min
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min
Karamel varkensvlees
45 min