Urządzenia i Akcesoria
Steamed orange puddings
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Batter
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
orange zest only, no white pith1
-
raw sugar150 g
-
eggs3
-
self-raising flour200 g
-
salt1 pinch
-
buttermilk150 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fresh thyme leaves only (optional)3 sprigs
-
water1000 g
Orange sauce
-
orange juice250 g
-
orange marmalade80 g
-
caster sugar20 g
-
oranges peeled and segmented2
-
unsalted butter40 g
-
orange liqueur (optional)20 g
-
whipped cream to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
243.6 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1895.1 kJ /
451.2 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
55.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Christmas cake
196 godz. 35 min
Creamed rice pudding with apple and pear compote
30 min
Strawberry jam
55 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Mini lemon curd tarts
2 godz. 20 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Portuguese-style custard tarts
40 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min