番茄佛卡夏

番茄佛卡夏

4.8 9 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 人份

Składniki

  • 高筋面粉
    500 克
  • 1 茶匙
  • 干酵母粉
    1 ½ 茶匙
    20 克 新鲜酵母, 捏碎
  • 冷压橄榄油
    30 克
  • ,额外准备喷洒用
    350 克
  • 1 茶匙
  • 樱桃番茄 ,切半
    30 个
  • 新鲜迷迭香 ,切碎
    2 汤匙
  • 粗海盐
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 428 mg
Białko 4 g
Kalorie 671 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...