Urządzenia i Akcesoria
番茄佛卡夏
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
12 人份
Składniki
-
高筋面粉500 克
-
糖1 茶匙
-
20 克 新鲜酵母, 捏碎干酵母粉1 ½ 茶匙
-
冷压橄榄油30 克
-
水 ,额外准备喷洒用350 克
-
盐1 茶匙
-
樱桃番茄 ,切半30 个
-
新鲜迷迭香 ,切碎2 汤匙
-
粗海盐1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
428 mg
Białko
4 g
Kalorie
671 kJ /
160 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix®️ 烹饪体验餐单
33 Przepisy
Międzynarodowy
Międzynarodowy