京葱土豆浓汤

京葱土豆浓汤

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 京葱 (只取葱白),切段
    350 克
  • to taste
  • 特级初榨橄榄油
    30 克
  • 无盐黄油
    30 克
  • 土豆 去皮,切块
    250 克
  • 700 克
  • 蔬菜高汤块
    1 块
    1 满茶匙 蔬菜高汤酱
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 豆蔻粉
    1 小撮
  • 牛奶
    100 克
  • 新鲜细香葱 切碎,装饰用
    新鲜意大利芹, ,切碎,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3 g
Kalorie 742 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...