Urządzenia i Akcesoria
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 kusů
Składniki
-
12 plátků anglické slaniny
-
120 gramů sterilovaných červených paprik120 gramů konzervovaných pečených červených paprik scezených, nakrájených na proužky (5 mm)
-
6 vypeckovaných černých oliv (opcjonalnie) napůl
-
6 vajec
-
sůl na dochucení
-
mletý černý pepř na dochucení
-
500 gramů vody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ramekiny
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s bramborovou kaší
55 min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40 min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40 min
Vejce na páře á la flamenca
25 min
Ovar s křenem
2 godz. 15 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Volská oka v páře
15 min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 godz. 35 min
Vařené brambory
30 min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30 min