Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 plátků anglické slaniny
- 120 gramů konzervovaných pečených červených paprik, scezených, nakrájených na proužky (5 mm)
- 6 vypeckovaných černých oliv, napůl (opcjonalnie)
- 6 vajec
- sůl, na dochucení
- mletý černý pepř, na dochucení
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1hod. 35min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min
Restované proužky kuřecího masa
15 min
Volská oka v páře
15 min
Dohněda orestované kostky hovězího masa (medium)
15 min
Vejce obarvená na červeno-hnědo
55min
Vejce obarvená naoranžovo
55min
Vejce obarvená na světle modro
55min
Špagety Carbonara
35 min
Vejce obarvená nažluto
55min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15 min
Čerstvý sýr
10min