Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 plátků anglické slaniny
- 120 gramů konzervovaných pečených červených paprik, scezených, nakrájených na proužky (5 mm)
- 6 vypeckovaných černých oliv, napůl (opcjonalnie)
- 6 vajec
- sůl, na dochucení
- mletý černý pepř, na dochucení
- 500 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caesar salát s kuřecím masem
50 min
Ghí
2 godz. 10 min
Moučník "Lesní mech"
2h 20min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40 min
Zapečený květák s pečenými bramborami a hořčičnou omáčkou
1 Std. 50 Min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 Std. 35 Min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 Std. 45 Min
Taveňák z tvarůžků
35 Min
Čokoládové dortíky
1 godz.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Volská oka v páře
15 min