Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 čajové lžičky soli
- 100 gramů špaldy loupané
- 100 gramů horského sýru, na kousky
- 100 gramů ementálu, na kousky
- 120 gramů mražených špenátových listů, vymačkaných
- 250 gramů hladké mouky (viz tip)
- 80 gramů pšeničné krupice
- 70 gramů vody a voda na uvaření špeclí
- 4 vejce
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2707 kJ / 646 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Holandská omáčka
15 min
Kokosová quinoa s pečeným mangem
30 min
Ovocná dobrota se sýrem cottage
2óra 10p
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1h
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1h
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2sa 35 dk
Meruňkové knedlíky v ořechové krustě
1h 15 min
Cuketový krém s rybími plátky
40 min
Placičky ze zelené čočky
1h 15 min
Briošky (Brioches)
1h 20min