Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem

Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem

3.0 3 rating
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 porce

Składniki

  • 600 gramů mořského okouna filety (à 150 gramů)
  • 20 gramů citrónové šťávy
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • 1 svazek hladkolisté petržele jen lístky
  • 100 gramů goudy na kousky
  • 1 kus bílého pečiva staršího, na kousky
  • 1 ½ čajové lžičky hořčice
  • 50 gramů másla na kousky
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 750 gramů brambor na kousky
  • 600 gramů květáku na růžičky
  • 200 gramů čerstvého sýra (např. lučiny)
  • 40 gramů hladká mouka

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 47 g
Kalorie 3033 kJ / 725 kcal
Tłuszcz 36 g
Błonnik 7.8 g
Węglowodany 50 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...