Urządzenia i Akcesoria
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
water35 oz
-
salt plus extra to season fish and sauce1 tsp
-
basmati rice9 oz
-
fresh spinach leaves7 oz
-
cod fish fillet skinless, (4 pieces)21 oz
-
heavy whipping cream5 ½ oz
-
freshly squeezed lemon juice1 oz
-
corn starch2 - 3 tsp
-
ground white pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
739 mg
Białko
34 g
Kalorie
1938 kJ /
463 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Steamed Zucchini
35 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Baby Potatoes
30 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Carrots
25 min
Steamed Carrot Slices
25 min
Sautéing 7 oz Zucchini
20 min
Shrimp Sauté
25 min
Asparagus Sauté
15 min