Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Seaweed Tartare
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water300 g
-
green beans finely diced (approx. 5 mm)250 g
-
red pepper finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
aubergine finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
courgette finely diced (approx. 5 mm)100 g
-
dried mixed seaweed4 - 5 Tbsp
-
water for soaking
-
garlic clove½
-
red onions quartered40 g
-
shallot halved40 g
-
pickled capers10 g
-
pickled gherkins cut in pieces50 g
-
olive oil30 g
-
toasted sesame oil10 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh parsley roughly chopped, for serving
-
sesame seeds for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
438 mg
Białko
2 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pico de Gallo
5 min
Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM5)
40 min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 godz.
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 godz. 20 min
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1 godz.
Peruvian Ceviche
1 godz. 15 min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Guacamole
5 min
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 godz. 35 min
Spring Greens Soup with Beans
35 min
Vegan Mayonnaise
15 min