Urządzenia i Akcesoria
Vegetable and Seaweed Tartare
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
water300 g
-
green beans finely diced (approx. 5 mm)250 g
-
red pepper finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
aubergine finely diced (approx. 5 mm)130 g
-
courgette finely diced (approx. 5 mm)100 g
-
dried mixed seaweed4 - 5 Tbsp
-
water for soaking
-
garlic clove½
-
red onions quartered40 g
-
shallot halved40 g
-
pickled capers10 g
-
pickled gherkins cut in pieces50 g
-
olive oil30 g
-
toasted sesame oil10 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh parsley roughly chopped, for serving
-
sesame seeds for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
438 mg
Białko
2 g
Kalorie
409 kJ /
98 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Dill Stuffed Peppers
5 phút
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 phút
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40 phút
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM5)
45 phút
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 phút
Aubergine Caviar (Moutabel)
55 phút
Quinoa Salad
35 phút
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1h 10 phút
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 phút