Urządzenia i Akcesoria
Garlic Turkey Stew
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley cut in pieces (5 cm)2 sprigs
-
garlic cloves4
-
onions quartered100 g
-
olive oil50 g
-
plain flour20 g
-
water350 g
-
mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)500 g
-
fresh rosemaryfresh thyme2 sprigs
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
salt plus extra to taste¼ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)300 g
-
potatoes unpeeled, cut in pieces (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1655 mg
Białko
22 g
Kalorie
1305 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Potato Pancakes
45 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Potato and Dried Mushroom Soup
35 min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1 godz. 20 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min