Urządzenia i Akcesoria
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Parsley Oil
-
yellow split peas100 g
-
water for soaking
-
fresh parsley cut in pieces100 g
-
sunflower oil150 g
Yellow Split Pea Purée
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt7 g
Mushroom Sauce
-
water380 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
chestnut mushrooms halved500 g
-
fresh thyme leaves2 g
-
garlic cloves12 g
-
milk250 g
-
double cream130 g
-
unsalted butter diced100 g
-
dried porcini mushrooms12 g
-
dried morel mushrooms12 g
Finalisation
-
duck breasts, skin on (approx. 180 g each)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg white from medium egg1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2500 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1280 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Pear and Cucumber Smoothie
10min
Okra and meat stew (bamia)
1h
Dairy-free Mango Ice Cream
5min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1h
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Avocado and Banana Ice Cream
6h 15min
Sicilian Prawn Salad
40min
Moroccan Mint Tea
25min
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
1h
Mango frozen yogurt
5min
Green Tea with Orange and Spices
15min