Urządzenia i Akcesoria
Roasted Duck Breast with Yellow Split Pea Purée
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
2 portions
Składniki
Parsley Oil
-
yellow split peas100 g
-
water for soaking
-
fresh parsley cut in pieces100 g
-
sunflower oil150 g
Yellow Split Pea Purée
-
water400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
salt7 g
Mushroom Sauce
-
water380 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade½ tsp
-
chestnut mushrooms halved500 g
-
fresh thyme leaves2 g
-
garlic cloves12 g
-
milk250 g
-
double cream130 g
-
unsalted butter diced100 g
-
dried porcini mushrooms12 g
-
dried morel mushrooms12 g
Finalisation
-
duck breasts, skin on (approx. 180 g each)2
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
egg white from medium egg1
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2500 mg
Białko
8.1 g
Kalorie
1280 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Milk Bread with Pears and Walnut Crumble
55 min
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Brak ocen
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Grisons Barley Soup
55 min
Cannelloni
1 godz. 20 min
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Chicken in Creamy Mushroom Sauce with Wild Rice
1 godz. 30 min
Baby-friendly Chicken Liver Parfait
20 min
Smooth Peanut Butter
5 min