
Urządzenia i Akcesoria
Broccoli Cream Soup with Croutons
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
onions quartered80 g
-
red chilli (opcjonalnie) mild, deseeded, cut in pieces1
-
unsalted butter diced30 g
-
potatoes cut in pieces100 g
-
broccoli florets and stalks, cut in pieces (see tip)300 g
-
water700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
-
bread diced (approx. 1-2 cm)100 g
-
olive oil1 - 2 tsp
-
Gorgonzola dolce (opcjonalnie) (soft), crumbled, plus extra for serving (optional)60 - 80 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
236 kcal /
990 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
1570 mg