Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- olive oil, for greasing
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g basmati rice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
lub frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each) - ¼ tsp ground black pepper
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter, diced
- 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
lub 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (opcjonalnie)
- 1 tsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Coconut Prawn Soup
45 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
45 Min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2 Std.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min