Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
basmati rice250 g
-
frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each)fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced10 g
-
cream, 35-37 % fat (see tip)400 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
tomato purée1 ½ Tbsp
-
1 tsp dried dillfresh dill leaves only, chopped2 sprigs
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinches
-
cornflour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
34 g
Kalorie
3569 kJ /
853 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 godz. 45 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Roast Potatoes with Rosemary and Garlic
1 godz. 10 min