Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g water
- olive oil, for greasing
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 250 g basmati rice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)
lub frozen salmon fillets, defrosted (approx. 125 g each) - ¼ tsp ground black pepper
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 10 g unsalted butter, diced
- 400 g cream, 35-37 % fat (see tip)
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
lub 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 ½ Tbsp tomato purée
-
2
sprigs fresh dill, leaves only, chopped
lub 1 tsp dried dill - 1 - 2 pinches dried chilli flakes, to taste (opcjonalnie)
- 1 tsp cornflour
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3569 kJ / 853 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 55 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Salmon with Dill Cream Sauce, Broccoli and Basmati Rice; Chocolate Custard
40 Min
Salmon Farfalle with Pesto
45 min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min