
Urządzenia i Akcesoria
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
water1000 g
-
olive oil for greasing
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
basmati rice250 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 125 g each)4
-
ground black pepper¼ tsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced10 g
-
cream, 35-37 % fat (see tip)400 g
-
vegetable stock cubes (for 0.5 l each) crumbled2
-
tomato purée1 ½ Tbsp
-
fresh dill leaves only, chopped2 sprigs
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to taste1 - 2 pinches
-
cornflour1 tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
853 kcal /
3569 kJ
Białko
34 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
2 g