Onion Soup
TM6 TM5

Onion Soup

4.4 (190 ocen)

Składniki

  • 80 g Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 500 g onions, quartered
  • 30 g olive oil
  • 20 g unsalted butter, diced
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 2 tsp plain flour (10 g)
  • 900 g water
  • 1 stock cube (for 0.5 l), chicken or beef, crumbled
    lub 1 heaped tsp stock paste, homemade, chicken or beef
  • 12 slices baguette, slightly stale, or other crusty bread

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
910.8 kJ / 217.7 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
19.6 g
Tłuszcz
12.6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Błonnik
1.9 g
Sód
384.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy