Urządzenia i Akcesoria
Onion Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Gruyère cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
onions quartered500 g
-
olive oil30 g
-
unsalted butter diced20 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
plain flour (10 g)2 tsp
-
water900 g
-
1 heaped tsp stock cube (for 0.5 l), chicken or beef, crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
baguette slightly stale, or other crusty bread12 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
384.6 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
910.8 kJ /
217.7 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
19.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Monkfish and prawn soup
1 h
Creamy tomato soup
30 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Creamy Pea Soup with Serrano Chips
30 min
Pears in Spiced Red Wine
3 h 20 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Cauliflower Cheese Soup
30 min